Particip la SuperBlog 2020!

Recunosc, îmi era dor de competiții. De emoțiile de dinainte, de emoțiile din timpul competiției, de dorul de după, de elanul pe care îl capeți, de încrederea ce se naște în tine, de fervoarea de a scrie cât mai mult, cât mai bine. Până acum, n-am participat niciodată la un concurs destinat blogurilor, e prima dată, dar port în mine dorința, plăcerea și fericirea provocate de competițiile la care am participat pe parcursul anilor, acelea în care a trebuit să trimit texte, poezii și să aștept emoționată rezultatul. Cumva, știu că așa va fi și la SuperBlog 2020, pentru că și aici e nevoie să scot de la naftalină creativitatea, dorința de a scrie cât mai bine, pasiunea care freamătă înăuntrul meu, dorul cuvântului scris.

E o ocazie minunată ca să mă dezvolt, să mă pierd și să mă regăsesc, să mă cunosc, să aflu lucruri noi despre mine și despre ceea ce e în jurul meu, să învăț să scriu mai bine. Nici nu am participat încă și prevăd deja că o să fie o experiență cu folos, cum toate experiențele pe care le-am avut până acum au fost, fiindcă am învățat câte ceva din tot ceea ce am trăit. Abia aștept provocările, abia aștept suspansul, emoțiile, nerăbdarea.

Articolele vor fi probabil puțin mai diferite față de cum v-am obișnuit până acum, la urma urmei e o competiție și trebuie să respect anumite reguli, dar vă promit că modul de a scrie, felul în care mă raportez la blog și la cuvintele pe care le am înăuntrul meu va fi același.

De ce să nu recunosc? Am emoții și abia aștept competiția SuperBlog 2020! E ceva cu totul nou, diferit, provocator și minunat. Ce altceva e mai minunat decât să-ți urmezi propriile visuri, să umbli ținându-ți strâns la piept pasiunea, în timp ce degetele ți se plimbă alert pe tastatură?

Referitor la înscrierea în competiție, articolul acesta e foarte util.

Sursă foto: super-blog.eu

SuperBlog 2020
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Abonează-te la newsletter

Verificați și în „spam” mailul de confirmare

Articole populare:

Articole asemănătoare:

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.