Black Friday-ul de anul acesta e despre sănătate și grija față de mine

Știm cu toții că zilele devin, încet-încet, mai scurte, nopțile mai lungi, frigul ne împresoară și ne determină să ne ascundem în case, sub pături groase și pufoase, cu o cană de ceai pe noptieră și cu o carte bună în mână. Apoi, toamna nu e toamnă dacă nu ne înconjurăm de aromele și culorile pe care ni le aduc vinul fiert, castanele coapte și aromate, dovleacul, merele și toate celelalte daruri pe care le primim zi de zi de la anotimpul atât de plin de contraste, de culori, de freamăt.

Totuși, să nu uităm de un aspect important al toamnei: Black Friday! Fie că urmărim oferte la telefoane, la laptopuri, la cărți, la haine, la electrocasnice, Black Friday-ul e o ocazie bună să ne înnoim cu ceea ce avem nevoie și cu ceea ce ne dorim. Dar, dincolo de device-urile care ne fac viețile mai ușoare, dincolo de înțelepciunea și cunoașterea lumii pe care ni le oferă cărțile, trebuie să ne îngrijim și de sănătatea noastră fizică și psihică, de starea noastră de bine, motiv pentru care există Black Friday la Farmacia la Pret Mic!

Despre Farmacia la Preț Mic am aflat și eu de curând, și, așa cum și numele o spune, are o gamă de oferte foarte variată, respectându-și întru totul „țelul” pe care și l-a propus încă de la început, în 2016, și anume produse cu prețuri la îndemâna oricui, accesibile și livrate rapid.

Recunosc faptul că, în general, atunci când vine vorba de medicamente, de produse farmaceutice, aleg să mă duc la farmacie și să mi le procur. Dar, descoperindu-i pe cei de la Farmacia la Preț Mic, ținând cont de ofertele propuse de aceștia, de gama diversă de produse și de prețuri, mi-am zis că ar trebui să plasez o comandă cât de curând. Ceea ce mi se pare grozav e faptul că aceștia livrează OTC-uri (medicamente fără prescripție medicală) în București și în Ilfov, în condiții de deplină siguranță. Simplu și eficient, fără drumuri în plus la farmacie, fără cozi interminabile, mai ales în timpuri în care ne dorim cu toții să evităm aglomerația.

Sursă imagine: farmacialapretmic.ro

Așadar, toamna aceasta m-am decis să urmăresc prețurile mici nu numai la cărți și la alte produse care mă interesează, ci și la medicamente, la cosmetice. Nu am făcut-o până acum, dar conștientizez, pe zi ce trece, cât e de important să avem grijă de noi înșine, de trupurile și de mințile noastre. Dacă noi nu le oferim tot ceea ce e mai bun, dacă nu ne îngrijim de noi înșine, atunci cine o va face?

Le las în scris celor de Farmacia la Pret Mic următoarele 5 produse (o fi multe? o fi puține?!) pe care tare mi le doresc, așadar m-aș bucura mult să le văd reduse de Black Friday, fiindcă fără indoială le-aș adăuga în coș și mi-ar fi utile.

1. SECOM SYSTEMWELL ULTIMATE IMMUNITY, 30 TABLETE

Pentru că tot e sezonul răcelilor și al gripelor, niște pastile pentru imunitate mi-ar fi de real folos. Sunt genul acela de persoană care răcește oricând și oriunde, de câteva ori pe an, niciodată n-am putut spune că am o imunitate prea bună. Astfel, îmi doresc să achiziționez SystemWell Ultimate Immunity la preț redus pentru că m-ar ajuta în ceea ce privește susținerea funcționării componentelor sistemului imunitar, și, în felul acesta, aș putea să mă bucur mai mult de o stare de bine, fără răceli și îmbolnăviri prea dese.

2. SUPRADYN FAST ENERGY X 10 PLICURI

În urmă cu ceva vreme, în perioada bacalaureatului, am luat Supradyn și am simțit că îmi oferă energia de care aveam nevoie. Acum, că tot studentă și în curând reîncepe sesiunea, unde sunt din plin nopți nedormite, stres și panică, zeci de cărți de citit și de conspectat, aș avea nevoie de o cură cu Supradyn pentru că mi-ar reda vitalitatea și energia de care am nevoie într-o perioada atât de stresantă și obositoare.

3. CYSTONE HIMALAYA

Încă de când sunt mică infecțiile urinare reprezintă o problemă destul de gravă pentru mine, pentru că mă confrunt deseori cu ele și chiar s-au transformat în pielonefrită în urmă cu un an. Fiindcă îmi doresc să evit situațiile în care să resimt același disconfort provocat de infecțiile urinare și chiar să se agraveze, Cystone ar fi un remediu potrivit, un produs naturist, cu acțiune antiseptică si antilitiazică.

4. RILASTIL ACNESTIL – GEL CURATARE TEN CU TENDINTA ACNEICA, 250 ML

Sunt atât de obișnuită cu acneea, cu tenul acneic, gras, încât, uneori, mă întreb dacă o să scap vreodată de coșuri… Totuși, am înțeles un lucru între timp: un ten gras, acneic, așa cum e al meu, are nevoie de o îngrijire cuviincioasă, adecvată. Rilastil Acnestil ar fi un gel potrivit tenului meu, pentru că purifică porii și previne dezvoltarea bacteriilor, reglează secreția de sebum. Știu că e foarte important ca tenul meu să fie curat, așadar m-ar ajuta extrem de mult un gel de curățare eficient.

5. GEROVITAL TRATAMENT EXPERT INTENSIV ANTIMATREATA FIOLE

Și, nu în ultimul rând, un tratament potrivit pentru scalpul meu ar fi o binecuvântare, pentru că m-am săturat de mătreață, de mâncărimea pe care mi-o provoacă aceasta, de aspectul neplăcut pe care îl oferă părului meu. Recunosc, nu am încercat niciodată un tratament de tipul acesta, cu fiole, dar sunt convinsă că ar merita să îl testez, mai ales pentru că ingredientul de bază, de origine vegetală, are efecte de reglare a secreției de sebum.

Acestea fiind spuse, întrucât toamna deja a sosit și e atât de prezentă printre noi – cu foșnet de vânt și frunze arămii, abia aștept să văd ofertele de Black Friday și sper tare mult ca produsele spre care râvnesc și despre care v-am scris mai sus să aibă prețul redus pe site-ul celor de la Farmacia la Pret Mic!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

black friday 2020 - ce îmi doresc anul acesta_
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Abonează-te la newsletter

Verificați și în „spam” mailul de confirmare

Articole populare:

Articole asemănătoare:

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.